Een ideale bakfiets voor honden

Veel SociBike-eigenaren zijn hondenbezitters. En dat is niet geheel toevallig, want SociBike is een ideale bakfiets voor honden. De meeste honden zijn te groot voor een mandje aan het stuur of achterop, en je hond naast je fiets laten lopen is ook niet altijd ideaal. In een bakfiets is voldoende ruimte om je hond te vervoeren. SociBike bakfiets heeft daarbij aan de voorkant van de bak een klepje, waardoor je hond zelf in de bak kan stappen en je je hond er dus niet in hoeft te tillen. Dankzij de elektrische trapondersteuning heb je altijd het gevoel dat je wind mee hebt en door de drie wielen heb je een stabiele wegligging.

Samen op stap

Met een elektrische bakfiets kun je dus lekker op stap met je hond. Je kunt verder en bent sneller dan wanneer je gaat lopen. Je bent buiten en in beweging. Ook de hond vindt het heerlijk om in de elektrische hondenbakfiets te zitten. Zo kunnen jullie samen nieuwe gebieden ontdekken.

Foto’s en filmpjes

We krijgen regelmatig leuke foto’s en filmpjes van blije honden in de SociBike bak toegestuurd. Dit vinden we erg leuk! Stuur jouw leuke foto’s ook door via info@socibike.nl of tag ons op social media.

Lees meer over de voordelen van SociBike voor honden en waarom SociBike geschikt is voor honden.