SociBike bakfiets is voorzien van allerlei handige functies om het rijcomfort te maximaliseren. Zo is de bakfiets voorzien van krachtige handremmen, automatische verlichting, loopondersteuning, een digitaal schakelsysteem en biedt het de mogelijkheid tot montage van regenwerende accessoires.

https://vimeo.com/787903849

Handremmen

Wanneer je jouw SociBike bakfiets neerzet, is het belangrijk dat deze goed op de rem staat. Dit zodat de bakfiets niet gaat rollen tijdens jouw handelingen. De SociBike is voorzien van krachtige hydraulische schijfremmen. Je kunt de handremmen het beste met twee handen bedienen.

https://vimeo.com/787914785

Automatische verlichting

SociBike bakfiets is voorzien van automatische verlichting. Dit houdt in dat de verlichting van de bakfiets automatisch aangaat wanneer het donker wordt en uitgaat wanneer het licht genoeg is. Dit is onwijs handig tijdens een fietstocht en kan daarnaast ook heel handig zijn wanneer je met de bakfiets de donkere schuur inrijdt.

https://youtu.be/P4r31xbx81s

Loopondersteuning

Onderweg kun je stukjes tegenkomen waar je niet mag of wil fietsen, zoals een stukje wandelpad of een hele steile brug. Gebruik dan de SociBike loopondersteuning. Met een snelheid van 2,5 km/u kun je naast de SociBike lopen. Hierdoor hoef je niet op eigen kracht de volgeladen bakfiets de brug op de duwen. Bekijk in dit filmpje hoe je de loopondersteuning gebruikt.

https://vimeo.com/787905110

Hoe monteer je de SociBike huif?

Pak jij zo graag de SociBike bakfiets dat weer of wind je niet kan tegenhouden? SociBike beschikt over verschillende regenwerende accessoires. Een van de meest verkochte accessoires is de SociBike huif. Met de SociBike huif houdt jij de lading van de bak uit de wind en droog tijdens een regenbui. De SociBike huif is eenvoudig en snel te monteren. Ben jij benieuwd hoe? Kijk dan de video.