De meivakantie kids bucketlist!

De meivakantie staat alweer voor de deur! Daarom maakten we een bucketlist vol leuke meivakantie activiteiten voor kinderen. Tijdens deze vakantie hoeven de kids zich geen seconde te vervelen!

Hut bouwen

Is jouw kind een avonturier? Ga op pad en bouw een hut in de natuur! Verzamel sterke takken en een hoop bladeren om een stevige hut te bouwen. Slecht weer buiten? Bouw een tent binnen van een stapel lakens en dekens en jouw kind kan de spannendste spookverhalen delen met vriendjes of vriendinnetjes!

Bakken, bakken en nog eens bakken!

Zelfgebakken koekjes, cupcakes of een taart versieren met marsepein, glazuur of snoep. Kinderen zijn er dol op en kunnen genieten van hun eigengemaakte creaties!

Dan is het natuurlijk tijd voor…. een picknick!

Nadat de kinderen hebben gebakken is het tijd voor een picknick. Pak een kleed, wat glazen voor de limonade en natuurlijk niet te vergeten…. die heerlijke cupcakes of koekjes!

De allermooiste fietstocht

Geniet volop van de lente en maak met je kind een mooie fietstocht met de SociBike. Maak een stop bij de kinderboerderij en aai de geitjes of voer de kippen. Zo wordt jouw kind nog een echte dierenvriend!

Het maken van een plakboek

Alle mooie herinneringen van de vakantie moeten natuurlijk bijgehouden worden in een plakboek. Laat jouw kind zijn of haar creativiteit uiten door de allermooiste tekeningen of knutselwerkjes te maken van alles wat jullie hebben gedaan in de vakantie!