Naar het strand met SociBike bakfiets

Zomer, warme dagen, drukke kinderen: tijd om af te koelen in een meer of aan zee! Eerst alle spullen verzamelen: zwemkleding, handdoeken, zonnebrand, schepjes en emmertjes, tijdschriften, eten en drinken in de koelbox. Alles kan zo in de SociBike bak! Die parasol en dat klapstoeltje kunnen trouwens ook wel mee. Iedereen aan boord? Daar gaan we!

Met de elektrisch ondersteunde bakfiets fiets je heerlijk langs de kust. Door de duinen voel je de zeewind al. Bijkomend voordeel is dat je totaal geen parkeerproblemen ervaart. Dat is met de auto op een warme zomerdag wel anders! Op je bakfiets fiets je lachend de file voorbij en parkeer je vlak bij het strand in de fietsenstalling. Alles en iedereen uitladen en hoppa, richting de zee!

Op het strand ervaar je een instant vakantiegevoel. Zon, zee, zand, vrijheid! Heerlijk. De kids vermaken zich met zandkastelen bouwen, krabbetjes vangen en schelpen zoeken. Af en toe komen ze even een hapje of drankje halen. Met een opblaaskrokodil of -flamingo dobberen jullie in het water.

Na een heerlijke dag is het tijd om weer naar huis te gaan. Jullie laden alles weer in de SociBike bak en op naar huis! Onderweg vallen de oogjes van de kleintjes al dicht… Dat was een topdag!

Naar het strand met SociBike bakfiets

Foto: Julia van Dam