SociBike verkrijgbaar bij steeds meer fietsenwinkels

[vc_row][vc_column][vc_column_text]SociBike bakfiets is bij steeds meer fietsenwinkels verkrijgbaar. Voor ons is dit een voordeel omdat de SociBike op steeds meer plekken zichtbaar wordt en leverbaar is. Voor de klant is dit een voordeel omdat de SociBike vergeleken kan worden met andere elektrisch ondersteunde bakfietsen. Zo kun je goed bepalen welke fiets jij het mooiste vindt en het beste vindt fietsen.

Maak een proefrit

Op de ambassadeurspagina kun je zien welke fietsenwinkels SociBike verkopen. Wanneer je naar beneden scrollt zie je ook een overzichtskaartje van Nederland. Zit er geen fietsenwinkel bij jou in de buurt? Geen probleem. Wij komen gewoon bij je langs voor een proefrit.

Via onze website kun je een proefrit aanvragen bij een aangesloten fietsenwinkel bij jou in de buurt, bij een ambassadeur of bij jou thuis. We horen na afloop graag wat je ervaringen zijn![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][us_grid columns=”6″ post_type=”attachment” items_quantity=”” images=”3183,3175,3174,3162,2804,2788,2644,2643,2598,2583,2549,2533″ orderby=”post__in” items_gap=”” items_layout=”gallery_default” img_size=”us_350_350_crop” overriding_link=”popup_post_image” breakpoint_1_cols=”6″ breakpoint_2_width=”768px” breakpoint_3_width=”480px” breakpoint_2_cols=”4″ breakpoint_3_cols=”2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Onderscheidend vermogen

Tijdens het vergelijken van elektrische bakfietsen zal je merken dat veel bakfietsen op elkaar lijken. Bij SociBike willen we ons onderscheiden. We hebben veel getest en hielden wat werkt en verbeterden wat niet werkt. We ontwikkelden daarnaast op maat gemaakte wielbeschermers om vingers te redden, monteerden driepuntsgordels en de best leverbare remmen. De schokabsorberende bak biedt veiligheid en comfort, en dankzij de unieke voorklep is in- en uitladen nog makkelijker dan bij een auto.

Unieke eigenschappen

De drie wielen zorgen voor veel meer stabiliteit en veiligheid dan een tweewieler. Het kantelmechanisme zorgt ervoor dat de SociBike licht meehelt in een bocht, net als een gewone fiets. Daardoor is de fiets wendbaarder en comfortabeler. En je rijdt tenslotte wel 25 km per uur, daarom hebben wij gekozen voor hydraulische schijfremmen met voor schijven van 180 mm. En SociBike bakfiets past door elke deur. Zo zet je je SociBike zonder gedoe veilig achter de schuttingdeur in de tuin of droog binnen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]