SociBike winnaar NHN WakeUp & StartUp Award

Gisteravond was de uitreiking van de NHN Business Awards in de Cultuurkoepel in Heiloo. SociBike was één van de drie genomineerde voor de NHN WakeUp & StartUp Award. Deze award is voor bedrijven met een vernieuwend idee waarbij een product gemaakt wordt dat schaalbaar en herhaalbaar is.

En de jury heeft ons uitgeroepen tot winnaar! Ze waren onder de indruk van onze maatschappelijke impact en het ondernemerschap tijdens het jurybezoek in Edam. Met SociBike leiden wij mensen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken op tot volwaardige fietsenmakers. Ze leren de nieuwste technieken en doen werkervaring op. Dat samen vormt een goede basis voor een betaalde baan bij SociBike, of een bedrijf elders.

Wij nemen bij SociBike geen mensen aan om een bakfiets te maken, maar we maken bakfietsen om mensen aan te kunnen nemen. We zijn een sociaal, maar ook een commercieel bedrijf. Deze combinatie wordt erg gewaardeerd.

We zijn ontzettend trots op het winnen van deze award. Het is een beloning voor onze inspanningen die ontzettend veel energie geeft om lekker door te gaan met wat we doen!

SociBike winnaar NHN WakeUp & StartUp Award

SociBike winnaar NHN WakeUp & StartUp Award