Een stabiele elektrische bakfiets

[vc_row height=”medium” color_scheme=”primary” content_placement=”middle”][vc_column][us_post_title align=”center” tag=”h1″ css=”%7B%22default%22%3A%7B%22margin-bottom%22%3A0%7D%7D” migration_add_content=”1″][us_breadcrumbs show_current=”1″ align=”center” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22font-size%22%3A%220.9rem%22%7D%7D”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_id=”1″][vc_column][vc_column_text]Kies je voor een bakfiets met twee of drie wielen? Beide modellen hebben voor- en nadelen. Wat bij jou past, hangt af van jezelf. Ons advies is in ieder geval om beide soorten bakfietsen te testen wanneer je twijfelt.[/vc_column_text][vc_column_text]

Een elektrische bakfiets met drie wielen

Een driewielige bakfiets staat stevig op de weg. Je hoeft je niet bezig te houden met het zoeken naar evenwicht en balans. Ook niet wanneer je je bak vol laadt met kinderen, huisdieren of boodschappen. Alle spullen er in, opstappen en fietsen!

Comfortabel en veilig

Wanneer je stopt voor een stoplicht of zebrapad, kun je relaxed staan wachten. Een bakfiets met drie wielen is comfortabel en veilig. Soci.bike bakfiets is daarom ideaal voor mensen die zelf niet zo stabiel zijn. Door de elektrische middenmotor van SociBike lijkt het zelfs of je altijd wind mee hebt. Het kantelmechanisme zorgt dat de SociBike licht meehelt in een bocht.

Het nadeel?

Sommige mensen vinden een nadeel aan een bakfiets met drie wielen dat je minder wendbaar bent. Je bent zogezegd wat lomper.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”auto”][vc_column width=”1/3″][us_image image=”3831″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][us_image image=”3646″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][us_image image=”3656″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Het gebruik van een bak

Wat past er in de bak?

Op het bankje dat in de bak van SociBike zit passen twee kinderen. Zij kunnen worden vastgezet met een driepuntsveiligheidsgordel. Er is dan nog voldoende ruimte om tassen, spullen of een hondje in de bak te plaatsen. Met een kinderzitje achterop kan een derde kind vervoerd worden.

Lees meer over fietsen met een kind ≫

Een elektrische bakfiets met twee wielen

Een tweewielige bakfiets is vaak smaller en wendbaarder. Je kan je daardoor makkelijker door het verkeer heen manoeuvreren. Voor veel mensen is dit een pre.

Nadelig is dat het harder werken is om de fiets in balans te houden. Vooral met een volgeladen bak en wanneer je stil moet staan. Voor kleinere of minder sterke mensen is dit bijna niet te doen.

Test het zelf

Voor zowel elektrische bakfietsen met twee als met drie wielen geldt dat het een kwestie van oefenen is. Kilometers maken. Tijdens een proefrit kom je er natuurlijk al wel achter of het een succes gaat worden of niet. Bij SociBike kun je altijd een gratis proefrit maken.

Vraag een gratis proefrit aan ≫[/vc_column_text][vc_column_text]

Welke bakfiets past bij jou?

Ga jij de bakfiets gebruiken om te fietsen met je kind of juist met je hond? Een bakfiets met drie wielen biedt stabiliteit en veiligheid, wat in de praktijk erg gewaardeerd wordt. Weten welke bakfiets past bij jouw situatie?

Test de SociBike die bij jou past ≫[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row height=”large” us_bg_overlay_color=”#f2f2f2″ bg_type=”bg_color”][vc_column animate=”afb” el_class=”align_center”][vc_column_text]

Ervaar de elektrische bakfiets zelf

[/vc_column_text][vc_column_text]SociBike bakfiets is leverbaar bij diverse fietsenwinkels in heel het land, in elke gewenste RAL-kleur. Maak een gratis proefrit! Zo kan jij ervaren en testen of SociBike de beste elektrische bakfiets voor jou is. Onze aangesloten fietsenwinkels zitten in heel Nederland, dus er is er altijd één te vinden bij jou in de buurt. De medewerkers vertellen graag over hun ervaringen en je kunt alles aan ze vragen. Je kunt de elektrische bakfiets testen en bekijken. Heb je daarna nog steeds vragen? Op onze website zijn diverse antwoorden te vinden en uiteraard kun je altijd contact met ons opnemen met al je vragen. Dit kan per telefoon, e-mail of via social media.[/vc_column_text][us_separator][us_btn label=”Proefrit aanvragen” link=”url:http%3A%2F%2Fsocibike.nl%2Fproefrit-aanvragen%2F|||” style=”3″ iconpos=”right” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22font-size%22%3A%2216px%22%7D%7D” custom_width=”200px”][us_btn label=”Direct bestellen” link=”url:http%3A%2F%2Fsocibike.nl%2Fshop%2Fsoci-bike-kopen%2F|||” iconpos=”right” css=”%7B%22default%22%3A%7B%22font-size%22%3A%2216px%22%7D%7D” custom_width=”200px”][/vc_column][/vc_row]