SociBike bakfiets op Kerst Winner Show

Zaterdag 21 en zondag 22 december 2019 is SociBike bakfiets aanwezig op de Kerst Winner Hondenshow in Gorinchem. Bij de SociBike stand kunnen deelnemers en bezoekers kennis maken met SociBike bakfiets. De fiets kan worden getest met een hond in de bak en alle vragen worden beantwoord. Daarnaast is er een professionele hondenfotograaf aanwezig die de honden en hun baasje op de foto zet met de SociBike.

De SociBike is gebleken heel aantrekkelijk te zijn voor hondenbezitters vanwege de lage instap via het klepje aan de voorkant van de bak. Daarnaast is de SociBike bakfiets sinds kort leverbaar in elke gewenste RAL-kleur.

Een sfeervolle show

De Winner Hondenshow wordt dit jaar georganiseerd in het weekend voor kerst in samenwerking met de KC Nijmegen e.o. Noviomagum. De evenementenhal in Gorinchem wordt in kerstsfeer ingericht en heeft daarnaast de sfeervolle Winner-waardige uitstraling van de tentoonstelling. De 10 FCI rasgroepen worden over de 2 dagen verdeeld met CAC en CACIB en de daaraan verbonden Winner titels. Meer informatie over de Kerst Winner Show is te vinden op www.winnershow.nl.