SociBike maakt Arno’s Stroopwafels blij

Woensdag 6 mei was SociBike bakfiets te zien in het tv-programma Hart in Aktie van SBS6. We hebben Arno Veltman van  Arno’s Stroopwafels geholpen die vanwege de coronacrisis weinig inkomsten meer heeft met zijn stroopwafelkraam. Met een SociBike bakfiets kan hij zijn vaste klanten aan huis bedienen!

SociBike doet mee aan tv-programma Hart in Aktie

SociBike bakfiets kreeg een telefoontje van Wendy van Dijk met de vraag of zij een bakfiets beschikbaar wilde stellen aan Arno Veltman uit Enkhuizen. Arno runt al jaren met heel veel passie een stroopwafelkraam. Door de coronacrisis zijn alle evenementen en braderieën afgelast en komen er maar weinig klanten op de markt. Zijn beste vriend Corrian stuurde een brief naar SBS6-programma Hart in Aktie met de vraag of zij Arno misschien kunnen helpen aan een elektrische bakfiets. Hiermee zou hij zijn vaste klanten aan huis kunnen bedienen. SociBike bakfiets werkt hier als sociaal bedrijf graag aan mee.

Kijk hier de aflevering terug

Bestel nu jouw stroopwafel-gele SociBike bakfiets!

Of elke andere gewenste kleur. In de maand mei kun je elke RAL-kleur bestellen voor de prijs van een standaard kleur. Dus ga je voor lichtblauw, mosgroen of lila? Geef je gewenste kleur door bij je bestelling.

*Actie is geldig tot 31 mei 2020