Hemelvaart doe-tips

Donderdag 21 mei is het Hemelvaartsdag. Voor de meesten van ons geldt: lekker een dagje vrij. Ben je nog op zoek naar inspiratie voor een leuke dag? Bekijk dan onze tips!

1. Duik de tuin in
De weersvoorspellingen zijn fantastisch, dus dat wordt buitenspelen! Pak de ligbedden, parasol en het opblaaszwembad maar uit de schuur. De kids en de hond vermaken zich met water, terwijl jij ’s ochtends wat onkruidjes wied en ’s middags eindelijk dat boek eens kan lezen.

2. Steek de bbq maar aan
De bbq wordt tegenwoordig niet meer alleen gebruikt voor hamburgers en worst voor het diner. Slow cooking met de bbq is helemaal hip. Kijk hier voor lekkere recepten.

3. Dauwtrappen
Ga vroeg uit de veren om te dauwtrappen: een echte Hemelvaart-traditie. En aangezien het zo’n mooie dag wordt, moet dat heerlijk zijn!

4. Ga lekker picknicken
Duik ’s morgens de keuken in en vul een mand met lekkernijen. Een salade, wraps, lekkere broodjes en drinken. Hier vind je lekkere inspiratie. Pak een groot kleed en onbreekbaar servies en laad alles in de bak van de SociBike bakfiets. Zoek een rustig plekje en geniet!

5. Maak vakantieplannen
Wordt het dit jaar vakantie in eigen land? Heb je wel eens aan een fietsvakantie gedacht? SociBike is de ideale bakfiets voor een fietsvakantie. Joris en Ellen vertellen waarom.

We wensen je een fijne Hemelvaart!