Ga op bakfietsvakantie met SociBike

Nederland is hét perfecte land voor een bakfietsvakantie. Er is veel mooie, rustige natuur met brede fietspaden en je kan tegenwoordig overal je elektrische fiets opladen. Op de fiets kun je optimaal genieten van de omgeving. Je stapt makkelijk even ergens af en je hebt veel vrijheid. Ben jij al overtuigd?

Stel je voor…

’s Ochtends beginnen jullie de dag met een goed ontbijt en stippelen jullie de route uit. Hoe lang gaan jullie vandaag fietsen en wat zijn mooie stopplekken? Als jullie er uit zijn, leggen jullie de spullen in de bakfiets en stappen op. Rijden maar! Langs mooie bospaden, ruimtelijke dijken en gezellige steden. Even ergens een bakkie doen en een lekkere lunch. De zon schijnt op jullie gezicht en de wind waait door jullie haren. Aan het eind van de dag komen jullie weer aan bij je accommodatie. Tevreden kunnen de voetjes omhoog. Dit is toch vrijheid?

Dat wil je ook!

Joris en Ellen gingen op bakfietsvakantie met SociBike. Hun conclusie:

We hebben een geweldige fietsweek gehad met de SociBike. Met de boot naar Friesland geeft meteen een vakantiegevoel. Vandaar langs de oude havenplaatsjes van de Zuiderzee, via het nieuw land van de flevopolder naar Lelystad. Een verrassende stad met veel fietspaden en bossen. In totaal hebben we 225 kilometer zonder moeite afgelegd. Twee keer een korte heftige bui, maar toch zien we er uit als gebrande pinda’s. Veel positieve reacties gehad op de bakfiets en veel bekijks onderweg. Oudere dames op de fiets die ons met geamuseerde blik aanschouwden.

Onze conclusie is dat je qua uitrusting heel comfortabel op fietsvakantie kunt met de SociBike. De kliffen in Gaasterland en de vele viaducten in Lelystad vormden ook qua techniek geen probleem. Het manoeuvreren tussen paaltjes ging soepel. Het sturen met de bakfiets was, na de eerste kilometers van gewenning, een fluitje van een cent. Kortom, de SociBike is ideaal voor een onthaaste fietsvakantie.

Lees hier hun hele bakfietsvakantie-verslag.

En, hebben jullie al geboekt?