Hoera! SociBike 5 jaar

5 jaar geleden zijn wij gestart met het produceren van de SociBike bakfiets. Een bakfiets met een bijzonder verhaal. Eigenaren Patrick en Peter hebben zelf of in hun nabije omgeving ervaren wat het doet met mensen als zij aan de zijlijn komen te staan. Deze mensen hebben geen reden om ’s ochtends hun bed uit te komen en ’s avonds, als zij thuiskomen, kunnen zij niet trots zijn op datgene wat zij die dag gedaan hebben. SociBike neemt daarom geen mensen aan om bakfietsen te maken. Nee, wij maken bakfietsen om mensen aan te nemen!

Terugblik SociBike 5 jaar

De afgelopen 5 jaar hebben wij hard, en met heel veel plezier, aan onze elektrische bakfiets gewerkt. Een fiets die voldoet aan al onze eisen en die van de consument. We zijn ontzettend trots op het resultaat die onze monteurs en medewerkers hebben geleverd. Een prachtige elektrische bakfiets verkrijgbaar in 240 kleuren!

De toekomst van SociBike

Na periode hard bikkelen, hebben we heel veel zin in de toekomst van SociBike die vol zit met nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden. Op naar het volgende jubileum!