SociBike doet mee aan Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen

Van 20 tot 25 maart zetten bedrijven in Noord-Holland Noord hun deuren open tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen! Meld je aan en ontmoet de prachtige bedrijven uit onze regio.

Ook SociBike doet dit jaar weer mee. Bedrijven in Noord-Holland Noord bieden een week lang de gelegenheid om kennis te maken met hun bedrijf tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen. Dit initiatief is bedoeld om werkzoekenden een kans te geven, scholieren en studenten een idee te geven van de activiteiten in de regio, en om familie, vrienden en buren te laten zien hoe trots ze op hun bedrijf zijn.

Wat hebben wij je te bieden?

SociBike is naast een kwaliteitsfiets ook een bakfiets met een verhaal. Zo worden de bakfietsen geassembleerd in onze eigen fabriek in Enkhuizen door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Je wordt bij ons opgeleid tot een volwaardige e-bike monteur, met als einddoel dat je kunt instromen op de arbeidsmarkt.

Daarnaast heeft SociBike een groeiende sales- en marketingafdeling. Ook hier zijn we regelmatig op zoek naar collega’s.

Omschrijving bedrijf

FairWind is een bakfietsproducent in Enkhuizen. We maken onder andere de SociBike, een elektrisch ondersteunde driewiel bakfiets. In 2023 komt hier een nieuw model naast: de MultiBike. Beide bakfietsen zijn kwaliteitsproducten van Nederlandse bodem en bevatten veel details die je dagelijkse ritten zoveel leuker, veiliger en comfortabeler maken.

Meld je aan!

Je kunt SociBike bezoeken op 20, 21 en 23 maart van 09:00 tot 16:00 uur. Je kunt je aanmelden via de website van Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen.

We hopen je dan te zien!