Je belangrijkste bezit altijd droog met een SociBike huif

Of het nou je kinderen zijn, hond of je nét gekochte boodschappen, een nat pak is voor niemand leuk. En de kans dat je wordt nat geregend is in de herfst en wintermaanden nou eenmaal groter. Met een SociBike huif hoef je je hier geen zorgen om te maken en blijf je lekker droog!

SociBike huif

De SociBike huif is, net als SociBike bakfiets, gemaakt van hoogwaardige materialen. Daarnaast is de huif eenvoudig te monteren en demonteren! Hier hebben we ook een korte instructie video over gemaakt. Aan de voor-/bovenkant zit een rits die eenvoudig open gaat om de bak te kunnen vullen. Het klepje kan gewoon geopend worden. De huif heeft reflecterende strips aan de zijkanten voor extra zichtbaarheid. De voor-, zij- en achterkant is gemaakt van doorzichtige stof.

De voordelen

De luifel van de SociBike huif is makkelijk los te ritsen en op te rollen. Dankzij de doorzichtige voor-, zij- en achterkant zitten kinderen en dieren niet opgesloten, maar kunnen zij nog steeds alles zien. En dit geldt natuurlijk ook voor jou; jij kunt ook zien wat er in de bak gebeurt. De SociBike huif is een accessoire waar je veel plezier aan hebt.

Je koopt de SociBike huif via onze website.