Testpanel Mamaplaats geeft SociBike 9,6!

Mama’s Erin en Kimberly gingen voor het testpanel Mamaplaats aan de slag met onze bakfiets. Samen met hun kindjes zijn er vele kilometers gefietst en hier schreven zij een uitgebreid testverslag over én gaven ons een cijfer: een 9,6! Wow, hier zijn we supertrots op!

Erin schrijft onder andere: “Wauw! Wat een tof ding is de SociBike! Supermooie vormgeving, een kleur die je nooit ziet en oogt degelijk en sterk. We zijn gegaan voor de gele, ik noem het ‘stroopwafel geel’. Wel tof dat er eens andere kleurkeuze is dan alleen zwart of gelakt hout. De service- en levering was heel snel. Goed contact en heldere communicatie. Wel fijn met zo’n grote aanschaf natuurlijk.

Ook Kimberly is heel enthousiast en schrijft: “Wow, wat een stoere en mooie bakfiets! Anders dan de andere bakfietsen die je vooral voorbij ziet komen. SociBike is iets compacter, past door een standaard schuurdeur zonder moeilijk te doen. De elektrische bakfiets is in zoveel verschillende kleuren te bestellen, heel gaaf! Mijn keuze gaat voor wat meer basic, maar als je van felle kleuren houdt, ben je hier aan het juiste adres. De service was prima, de fiets werd netjes thuisbezorgd bij ons. Vervolgens nog een goede uitleg hoe alles werkte, dus top!

Lees de complete reviews op de website van Mamaplaats!

Testpanel Mamaplaats geeft SociBike 9,6!